DEČIJE IGRAONICE

U okviru AZZARO sistema posedujemo dečiju igraonicu na Novom Beogradu – BEOGRADIONICA. Iza vrata ove igraonice je uzbudljivi svet namenjen zabavi dece svih uzrasta. Jedinstvene su po konceptu i prepoznatljive po motivima Beograda. Opremljene su za proslave dečijih rođendana i drugih važnih događaja, kao što su krštenje, polazak u školu, oproštajna priredba za kraj obdaništa ili prelazak u više razrede.

Starija deca mogu da biraju između video igara, hi-tech simulatora i igračkih konzola Sony Play Station, Nintendo WII, Microsoft Xbox, dok najmlađe očekuju lavirint i brojne animacije. Za roditelje je terasa pravi raj na kojem mogu da se opuste u društvu prijatelja dok se deca bezbedno igraju u Beogradionici pod budnim okom devojke zadužene za brigu o deci.

BEOGRADIONICA White 

U ulici Jurija Gagarina 32, na IV spratu, je dobro poznata mališanima i njihovim roditeljima po vrhunskoj usluzi i odličnoj zabavi za decu. Prostire se na 250 kvadratnih metara u jednom nivou i ima kapacitet za komotno druženje 140 osoba. Deci je dostupan lavirint na dva nivoa. Pored više sprava za decu uzrasta do tri godine, u igraonici se nalazi i pozornica za lutkarske i pozorišne predstave, kao i slobodan prostor za nesmetano druženje mališana. U delu sa video igricama nalaze se najnovije igračke konzole, Sony Playstation 3, Nintendo Wii, Microsof XBOX 360 sa kinect kamerom. Deca su pod konstantnim nadzorom osobe koja se brine o deci, tako da roditelji mogu da se opuste u prijatnom ambijentu i istovremeno imaju izvanredan pregled prostora.

Proslave su zatvorenog tipa. Ukoliko odlučite da goste počastite slanim zalogajima, mi nudimo raznovrstan ketering po primamljivim cenama. Hrana se priprema u našim kuhinjama, po preporuci šefa AZZARO gastro tima. Svaka igraonica ima svoj šank iz kojeg se služi piće. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice koje slavljenici šalju drugarima. Ukoliko želite dodatno da animirate decu i priredite im pravi rođendanski spektakl preporučićemo vam animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Decu i njihove drugare možete obradovati pozorišnom predstavom, maskenbalom, mađioničarskim performansom ili drugom tematskom animacijom.

BEOGRADIONICA  
Bojan Bogić

+381 62 214 826

bojan.bogic@azzaroclub.rs

Jurija Gagarina 32/IV

 

BEOGRADIONICA Jezero

Novo dečije carstvo, ušuškano pokraj najlepšeg beogradskog jezera Ade Ciganlije, otvara svoja vrata mališanima koji žele da svoj rođendan proslave na najoriginalniji način.

Naše carstvo igre i zabave otvara vrata za 40 mališana i 100 odraslih osoba... Igračke, konzole, Sony Plastation 3, Nintendo Wii, Microsoft xbox 360 sa kinekt kamerom... Pametne igrice, prelepe bojice i sve to na Adi pored vode...Cela ponuda obuhvata nadzor Vaše dečice, podrazumevajući kometentnu osobu koja im je posvećena u potpunosti.Ketering služba zadužena za najslađe zalogaje, servirana i napravljena po već poznatim receptima Azzaro gastro tima.Naša igraonica je prava dečija rođendanionica, u kojoj mašta postaje stvarnost i svakom detetu u sećanju ostaje.

Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice koje slavljenici šalju drugarima. Ukoliko želite dodatno da animirate decu i priredite im pravi rođendanski spektakl preporučićemo vam animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Decu i njihove drugare možete obradovati pozorišnom predstavom, maskenbalom, mađioničarskim performansom ili drugom tematskom animacijom

 

BEOGRADIONICA

Bojan Bogić

+381 62 214 975

bojan.bogic@azzaroclub.rs

Ada Ciganlija BB

www.decijeigraonice.rs

Call Now Button