Basta_blac

VENČANJE NA OTVORENOM

Sve više je onih koji žele da njihovo venčanje bude posebno i drugačije od ostalih. A šta je posebnije i romantičnije od venčanja na otvorenom?

[opširnije]


white_punoletstvo

Proslavite punoletstvo kod nas

Verujemo da je svakom slavljeniku bitno na koji način će da proslavi svoje punoletstvo i kako će iz tinejdžerskog sveta okrenuti novu stranu svog života i preći u svet odraslih.

[opširnije]


korporativne_proslave_azzaro_club

Korporativne proslave

Azzaro luksuzne sale koje ,osim što su prepune srećnih momenata i izgovorenih DA, nude mogućnost korporativnih proslava. Prostor prilagodljiv svim Vašim željama i potrebama.

[opširnije]


azzaro_mladenacka_zurka

MLADENAČKA ŽURKA

Naš tim misli o svemu i  već je poznat po tome da svake godine specijalno za mladence pravi mladenačku žurku u novembru mesecu. Pozvani su svi mladenci i naravno njihovi kumovi ,koju su u Azzaru organizovali venčanje tokom te godine.

[opširnije]


azzaro-club-jezero

Nema slobodnih termina, ali mi imamo rešenje za Vas!

Ako ste iznenada odlučili stati na ludi kamen I reći jedno veliko’ DA’ da sa voljenom osobom provedete ostatak svog života ,a pravite svadbu za koju niste ostavili puno vremena, moguće je da ćete se susresti sa velikim problemom već na prvom koraku. Termini za venčanja uveliko su zakazani u svim Beogradskim restoranima?  

[opširnije]


  • pinterest
  • linkedin