Azzaro

             Belville

  • Lokacija

    Jurija Gagarina 14 I

  • Proslava u bašti

    Odaberite spolja ili unutra

Galerija

U samom srcu elegantnog Belvila, skrivenog između impozantnih zgrada i sofisticirane arhitekture, nalazi se pravo malo čudo za ljubitelje gastronomije - restoran Azzaro Belville. Ovaj prefinjeni kutak je idealno mesto za male proslave koje želite da učinite nezaboravnim događajem.

Sa svojim modernim, ali toplim enterijerom, restoran Azzaro Belville odiše šarmom i sofisticiranošću. Svaki detalj u uređenju prostora pažljivo je osmišljen kako bi stvorio prijatan ambijent koji će zadovoljiti čula i pružiti nezaboravno iskustvo. Ugodna atmosfera čini ga savršenim mestom za razne proslave, bilo da je u pitanju rođendan, godišnjica, veridba ili bilo koji drugi poseban trenutak.

Jedinstvena kulinarska iskustva koja nudi restoran Azzaro Belville postavljaju ga u sam vrh kulinarske scene. Iskusni kuvari koriste najfinije sastojke kako bi stvorili jela koja istovremeno zadovoljavaju i oči i nepce. Od pažljivo odabranih predjela do raskošnih dezerta, svaki zalogaj predstavlja pravu harmoniju ukusa.

Ono što čini Azzaro Belville posebnim jeste i izuzetna pažnja koju posvećuju detaljima prilikom organizacije proslava. Profesionalni tim restorana stoji vam na raspolaganju kako bi vaša proslava bila savršena i bezbrižna. Personalizirane usluge, prilagođen meni prema vašim željama i elegantno posluživanje samo su neki od elemenata koji čine da se osećate kao pravi gost domaćina.

Pozovite