Gardoš

                 By Azzaro

  • Lokacija

    Grobljanska BB Zemun

  • Svadba na otvorenom

    Pogledajte galeriju

Galerija

Svadba na otvorenom

Ako želite da se o Vašoj svadbi priča kao o svadbama poznatih, onda je Gardoš pravo mesto za Vas jer u isto vreme možete osetiti luksuz prostora i istoriju našeg divnog grada. Prostrana, moderno uređena bašta kao i terasa na krovu samog restorana, odakle se pruža magičan pogled na Gardoš kulu, reku i ceo grad savršena je lokacija za organizovanje Vaših proslava na otvorenom. Zamislite svadbu ili koktel dobrodošlice na krovu restorana uz vaše omiljene melodije i premium zalogaje. Možete nazdraviti Vašem idealnom početku zajedničkog života i nama prepustite da organizujemo Vašu svečanost iz snova.

 

Svedski sto

Gardoš predstavlja spoj tradicije, umetničkog dizajna,prirode i modernog.Restoran je protkan azurnim bojama sa visokim prozorima koji ostavljaju utisak restorana na otvorenom. Ovaj jedinstven prostor koji se nalazu u samom srcu Zemuna, pored Milenijumske kule, sa fenomenalnim pogledom na reku je idealan prostor za ekskluzivne svadbe. Ako želite da se o Vašoj svadbi priča kao o svadbama poznatih, onda je Gardoš pravo mesto za Vas.

Umetnost odabira i pripremanja najkvalitetnijih jela koja će se naći na stolu vaših dragih gostiju, kao i Vas su naš poseban ponos. Po receptima kulinarskih virtuoza, svaka porcija je upravo ono što će da učini Vaše venčanje posebnim. U ponudi su vam četri ekskluzivna menija sa pažljivo biranim jelima, prilagođena svačijem ukusu. Svakom jelu se posvećuje posebna pažnja. Reč loša hrana za nas ne postoji, za nas je nepoznanica. Naš uigrani tim kuvara sa master chefom na čelu za Vašu proslavu od jela će napraviti prava umeća. Kombinacija najboljih pića i jela koja se nalaze u ponudi oduševiće sve prisutne.

Vaše prelepe trenutke koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom obiležite na predivnoj lokaciji u centru Zemuna na najekskluzivnijoj lokaciji u Srbiji. Sa kapacitetom od 220 mesta , restoran je idealan za svadbene proslave koje ćete godinama čuvati u lepom sećanju. Možemo sa sigurnošću reći da je ovaj restoran lider u organizaciji venčanja u Srbiji.

 

Pozovite