azzaro

ODABERITE RESTORAN PO VAŠOJ ŽELJI

EKSKLUZIVNI RESTORANI ZA VENČANJE U BEOGRADU

Najbolji prostori za vaše proslave

POZOVITE +38162-350-350

Specijalizovali smo se za svadbe i blisko sarađujemo sa budućim nevestama i mladoženjama u planiranju. Za savet pitamo kuvara, fotografa, dekoratere, poslastičare, muzičare i sve one koji treba da učestvuju u realizaciji vašeg sna. Razmatramo sve nedoumice u vezi sa budžetom, kapacitetima, protokolom i obezbeđujemo organizaciju bez stresa.  Od momenta kada pređete prag bilo kojeg od naših klubova JEZERO, WHITE, GARDOŠ, BLACK i GREEN, dočekaće vas naš tim iskusnih profesionalaca koji će vam pomoći u planiranju svakog aspekta vašeg posebnog dana. Budite sigurni da ste najvažniji dan u vašem životu poverili posvećenom timu. 

Ako ste više za noć pod zvezdama, opredelite se za JEZERO ili GARDOŠ ako ste za intimniju verziju preporučujemo GODO, dok su BLACK GREEN kao stvoreni za tradicionalnu srpsku svadbu.

Naši fleksibilni paketi uključuju osam sati proslave sa mogućnošću produženja na punih deset sati slavlja, stacionarno i klupsko osvetljenje sa tehničarem zaduženim za rasvetu koji će učiniti da vaše venčanje dobije boje koje želite. Pored bine za bend, dobićete i preporuke za najbolje bendove u gradu, uniformisano osoblje prilagođeno događaju, elegantnu osnovnu dekoraciju sale, bocu penušavog vina uz ritual sečenja torte, podzemnu garažu sa video nadzorom i niz poklon vaučera koji vam obezbeđuju stimulativne popuste za dodatne usluge koje nude naši partneri. U našim klubovima definišete i dogovore sa matičarem i fotografom, a mi vas čekamo sa poklon iznenađenjima. 

ODABERITE RESTORAN PO VAŠOJ ŽELJI

Pozovite