Svetsko prvenstvo u veslanju

Azzaroclubs, sa svojim nekoliko restorana na Adi Ciganliji, pružili su ne samo odlične poslastice, već i jedinstvene panoramske poglede na vodu, stvarajući tako savršen spoj sportskog uzbuđenja i kulinarskog uživanja. Tokom trajanja Svetskog prvenstva, naš tim vrhunskih kuvara posvetio se pripremi raznovrsnih i ukusnih obroka kako bi učesnici mogli da se pripreme za trke i opuste nakon napornih napora.

Naši menadžeri restorana i osoblje bili su posvećeni tome da svaki veslač i posetilac oseti toplinu i gostoprimstvo Azzaroclubs-a. Naši jelovnici bili su obogaćeni svežim sastojcima, lokalnim specijalitetima i internacionalnim kulinarskim čarolijama. Gosti su mogli uživati u bogatom izboru jela

Ponosni smo što smo imali priliku biti deo ovog značajnog sportskog događaja i što smo mogli da pružimo izvanredno iskustvo veslačima i posetiocima Svetskog prvenstva u veslanju na Adi Ciganliji. Nadamo se da ćemo nastaviti biti destinacija izbora za ljubitelje veslanja i gurmane i da ćemo i dalje unapređivati svoju ponudu kako bismo ostali sinonim za kvalitet i zadovoljstvo.

Pozovite