AZZARO

               Green Club

  • Lokacija

    Ada ciganlija BB

  • Svadba na otvorenom

    Pogledajte galeriju

Galerija

Svadba na otvorenom

Bašta restorana Green smeštena je u zelenoj oazi prirode sa pogledom na Adu koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Rustična bašta okružena zelenilom i cvećem nudi poseban doživljaj i opuštajuću atmosferu u romantičnom ambijentu. Potrudili smo se da stvorimo idealan prostor za Vaš poseban Open Concept događaj, a kako smo poznati po dugogodišnjem iskustvu u organizovanju sjajnih i najrazličitijih događaja za pamćenje, možete biti sigurni da ste na pravom mestu.

Restoran Green Azzaro nalazi se na Adi Ciganliji u okviru Azzaro ugostiteljskog kompleksa na mestu nekadašnjeg restorana Jezero.

Sofisticirani ambijent u retro stilu smešten je u multifunkcionalnom prostoru idealnom za organizaciju svadbi, krštenja, velikih poslovnih događaja, dečijih rođendana.

Azzaro tim je tu da vam obezbedi kompletnu organizaciju proslave. Sve detalje oko organizacije u potpunosti prepustite profesionalcima sa decenijskim iskustvom, a vi se prepustite uživanju.

U toplom ambijentu u srcu Beograda na najboljem mestu na Adi Ciganliji budite domaćin proslave do 200 ljudi. Učinićemo da Vaše nezaboravne trenutke sa dragim ljudima pamtite i prepričavate dugi niz godina.

Razmazićemo Vas i Vaše uvažene goste sa savršenom organizacijom, ukusnom hranom, uslugom na vrhunskom nivou, prijatnom muzikom i još mnogo toga.

 

Pozovite