Jezero

               by Azzaro

Restoran Jezero

Specijalan popust za sve slobodne termine u Restoranu Jezero od neverovatnih 10% popusta. Rezervišite termin za vašu proslavu za bilo koji datum u ovoj godini i uživajte u popustima.

  • Lokacija

    Ada ciganlija BB

  • Venčanje na otvorenom

    Odaberite spolja ili unutra

Galerija

Vencanje na otvorenom

Spoj tradicije i modernog venčanja

Sigurno ste barem jednom gledajući holivudsku romantičnu komediju poželeli da Vaše venčanje bude baš takvo?!
Mlada obučena u belu venčanicu korača ka čoveku svog života da mu se preda na večnu ljubav, dok gosti šapatom komentarišu njen zaljubljeni osmeh...

Upravo ovakvo venčanje možete organizovati u restoranu Jezero by Azzaro. Spoj tradicije duge preko 30 godina i savremenog ambijenta i usluge, učiniće da vaše venčanje bude kao sa filma. U prirodnoj oazi nedaleko od centra grada, uz samu obalu jezera započnite novo poglavlje svog života. Recite sudbonsno DA pod vedrim nebom i u aleji zelenila započnite zajednički život. Istog momenta biće zasadjeno drvo vaše ljubavi koje će vas u najtežim trenutcima podsećati koliko je vaša veza jaka, bez obzira na oluje koje će proći. Proslavu početka vašeg zajedničkog života nastavićemo u modernizovanoj sali tradicionalnog srpskog restorana u kom će se o zvanicama brinuti vrhunska usluga, a izbor hrane i pića zadovoljiće i one najizbirljivije. Za najsladji deo večeri naš tim će se pobrinuti za nezaboravan vatromet pod vedrim noćnim nebom, koji će svoj odsjaj imati u površini jezera.

Recite DA i neka vaše venčanje, bolje nego na filmu, počne!

Restoran Jezero by Azzaro je jedan specifičan restoran za svadbe i druge eksluzivne proslave. Za razliku od  drugih restorana za svadbe nalazimo se u centru Beograda. Jedinstveno je to što smo okruženi mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Vaša svadba i venčanje će postati deo te atmosfere. Nedaleko od samog restorana u namenskom parku sa rajskim vratima možete zasaditi svoje drvo života, čime ćete večno postati deo ovog zelenog mozaika.

Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe. Prostor je veoma interesantan sa dodatnim izlazom na terasu koja gleda na samo jezero. Glavna sala velikog kapaciteta pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana. Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere, bilo da je u pitanju valcer, rok, džez ili narodno kolo.

Naše višegodišnje iskustvo izgradile su mnoge uspešno realizovane proslave, svadbe, poslovni događaji i venčanja. Najbolji promoteri su nam dosadašnji parovi a preporuke jedan od najboljih načina da se i sa vama upoznamo. Dobro došli!

  

Pozovite