Last Minute u Restoranu Gardoš

AZZARO VAM POKLANJA SJAJNE POPUSTE NA NOVE MENIJE U VISINI ČAK I DO 33% u Restoranu Gardoš. POPUSTI SE ODNOSE NA  SLOBODNE TERMINE 21,26,27,28,29,30. Maj 2024

NOVI GLAMUROZNI MENIJI KOJI ČINE SUSRET MODERNOG I TRADICIONALNOG, KOJI SE ISTIČU PO BOGATOM I RAZNOVRSNOM SADRŽAJU ZA SVE SLADOKUSCE I GURMANE.

U sklopu ponude naših paketa izdvajamo posebne pogodnosti, kao što je moderno uređen lux apartman za prenoćište mladenaca, ambijetalno, klubsko i led osvetljenje, iskusni Event planer koji će vam od samog početka pomagati u planiranju i organizovanju svakog željenog detalja vašeg posebnog dana, elegantna dekoracija sale prilagođena vašem događaju, parking za vaše goste, članstvo u  Azzaro Loyaliti club-u i još mnogo toga.

 • Zakažite vašu proslavu na istaknute termine

   

  Popust od neverovatnih 33%

  21,26,27,28,29,30. Maj 2024

  Samo u Restoranu Gardoš

 • Najbolji odnos cene i kvaliteta!

  Pogledajte galeriju!

Galerija

Premijum kvalitet + popust

Uzbuđeni smo da vam ponudimo specijalni popust od 33% na cenu svakog označenog termina za proslavu! Bez obzira na datum , želimo da vam omogućimo da ostvarite svoj san o savršenom venčanju po povoljnoj ceni.

Naša lokacija pruža prelep pogled na kulu Gardoš-a koja je savršena za slikanje  intimnih ceremonija ili raskošnih proslava. Naš tim posvećenih profesionalaca će se pobrinuti da svaki detalj vašeg venčanja bude besprekoran, od elegantne dekoracije do izvrsne hrane i usluge.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da rezervišete svoj datum i uživate u 33% popusta u Restoranu Gardoš na celokupne cene iz naših menja.

Vaše je da uživate i prepustite se magiji koju ste zamislili za svoj poseban dan a mi smo tu da vam serviramo paletu prestižnih menija, usluga i svega što vam je potrebno u organizaciji želja od jutra do sna...

Akcija važi do 30.05.2024.

Kvalitet + Popust

Popusti i preporuke

U skladu sa vašim potrebama Azzaro je obezbedio popuste i preporuke za bendove, venčanice, zlatare, poslastičarnice, pozivnice, specijalne efekte i dr. kako ne biste morali da tragate za kvalitetnim uslugama i proizvodima.

Pozovite