Velika SBB žurka

SBB je kompanija iz Beograda, provajder je kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji.  Posluje u okviru United Group-e, vodećeg medijskog i telekomunikacionog operatora u jugoistočnoj Evropi. Od 2020. SBB je jedan od najvećih operatera u celoj regiji.

Povodom 20 godina postojanja, sa SBB-om smo organizovali veliku korporativnu žurku sa preko 1200 zvanica, a specijalni gost večeri bio je poznati pevač Aco Pejović. Muzika je bila odlična i raznolika, a svi gosti su uživali do zadnjih akorda ove noći.

Naši gosti su pohvalili naše specijalitete, gosti su bili posluživani od strane našeg profesionalnog osoblja, a barmeni su se potrudili da svojim umećem dodatno začine ovu fenomenalnu žurku.

Aco Pejović je bio fenomenalan, apsolutno je svaki gost uživao u fenomenalnoj svirci i pevanju ove muzičke zvezde. Photopointi su bili mesto gde su svi gosti mogli da sačuvaju od zaborava ovu noć. Kvalitetna rasveta i ozvučenje su nešto što se podrazumeva kao deo naše usluge.

I pored toga što smo imali goste iz cele Srbije, usepli smo uz dobru organizaciju da ih apsolutno sve dočekamo. Sa barskom postavkom stolova, svaki gost je imao dovoljno prostora za sebe i naravno za ples, a plesalo se…. Sve je bilo apsolutno na vrhunskom nivou, a kako je bilo ove noći, možete pogledati na sl. linku: https://www.youtube.com/watch?v=eUd6a_uwQZs&t=2s

Pozovite