Svadbe na otvorenom

PXI_4117

Ukoliko imate osobu pored sebe koju volite i želite da provedete život s njom, verujemo da Vas je ova situacija još više zbližila, pa zašto ne biste učvrstili odnos i organizovali svadbu u nekom od naših restorana?

Razmišljali smo mnogo kako da što više izbegnemo trenutnu opasnost i zaštitimo kako naše zaposlene, tako i klijente, jer nam je bezbednost na prvom mestu. Uložili smo dosta sredstava u divne bašte Black, Green i Gardoš restorana, u kojima možete napraviti Vašu proslavu na otvorenom jer, po stručnjacima za epidemiju, proslave na otvorenom su značajno manje rizične od zatvorenih prostora, a naše bašte su dovoljno prostrane za bezbedno rastojanje između gostiju. Takođe smo obezbedili dovoljno maski i rukavica za naše osoblje, kao i sredstava za dezinfekciju, objekti se svakodnevno dezinfikuju i spremni smo da uradimo sve kako bi smanjili mogućnost zaraze što više i izbegli da virus utiče na Vaš poseban dan.

Green bašta je renovirana, u etno stilu, ako volite venčanja u prirodnom ambijentu sa dosta drveta i biljaka, Black je takođe skoro renovirana bašta sa skroz novim izgledom, za jedno prelepo, elegantno venčanje i naravno Gardoš, restoran koji se otvorio tek prošle godine i čija bašta ima jedan od najlepših pogleda na grad, direktno pored Gardoš kule, tako da u isto vreme možete osetiti i luksuz prostora i istoriju našeg divnog grada.

Pored lepih i bezbednih bašti naših restorana, posedujemo i veliku salu restorana Jezero, koja je po kvadraturi i prostoru apsolutno bezbedna za bilo koji vid Vaših proslava. Naši menadžeri su tu tokom cele proslave da se pobrinu da sve prođe kako ste zamislili i na najsigurniji način, a čak u ponudi imamo i novu uslugu, “show kitchen” varijantu gde možete posmatrati kako se meso peče i seče ispred Vas!

Nemojmo dozvoliti da virus stavi ljubav na čekanje, pozovite nas, raspitajte se o našim restoranima dodatno i o datumima koji će biti savršeni i za Vas i za celu situaciju, pa da zajedno pobedimo ovaj užasan period.

Čekamo Vas!

Vaš Azzaro Clubs.

dan-zaljubljenih

Odaberite restoran po vašoj želji

 

Pozovite