Zimske svadbe

Da li ste gledali filmove gde se mladi par ušuškano vozi kočijama Central Parkom dok pada sneg i maštali o tom savršenom romantičnom trenutku zimske idile? Zašto ne biste ispunili taj san na Vaš način i stvorili bajkovitu zimsku fantaziju na jednom od najlepših dana u Vašem životu zajedno sa Azzaro Club restoranima.

Generalno mišljenje je da su letnje svadbe popularnije od zimskih, ali ne mora da znači, zato što venčanja zimi imaju dosta prednosti u odnosu na letnja. Saznajte koje su to prednosti svadbe u zimskom periodu i donesite pravu odluku, budite drugačiji od ostalih i napravite od svoje svadbe magičnu zimsku bajku.

Više mogućnosti izbora pravog datuma u pravom prostoru

Jedna od najbitnijih prednosti je mogućnost izbora pravog datuma za Vas. Bilo da se odlučite za 18. januar, kada se u vazduhu još uvek oseća praznična atmosfera, možda čak i 14. februar, da na savršen način iskoristite čuveni praznik ljubavi, pa i mart, koji označava početak proleća i nove početke, budite sigurni da će Vaši gosti jedva čekati da proslave sa Vama taj magičan dan.

Magična zimska dekoracija

Zimske svadbe sa sobom nose jednu posebnu unikatnost. Dekoracije su daleko lepše i raznovrsnije i zajedno sa magičnim svetlima će od prostora i Vaše svadbe napraviti pravu zimsku zemlju čuda, a Vi i Vaši gosti ćete uživati u prelepim obrocima uz pucketanje vatre iz kamina, što će još više dočarati zimsku idilu.

Zimske venčanice i odela

Prelepa zimska venčanica će od Vas napraviti pravu princezu i dok hodate ka Vašem princu obučenom u savršeno odelo za tu priliku, imaćete osećaj kao da ste glavni akteri svoje jedinstvene bajke.

Pozovite